top of page
Gepolierde betonvloeren , D.V.P. Betonvloeren, uw vakman in Oost-Vlaanderen

U ZOEKT EEN EXPERT VOOR HET LEGGEN VAN INDUSTRIELE VLOEREN?

D.V.P. UIT GERAADSBERGEN IS UW VAKMAN!

INDUSTRIELE VLOEREN

De gekende industriële betonvloeren zijn niet langer exclusief bestemd voor fabriekshallen of KMO’s. Met DVP Betonvloeren Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) beschikt ook u binnen de kortste keren over een egale betonvloer in uw woning of gepolierde beton op uw terras. Onze firma is gespecialiseerd in het leggen van gepolierde betonvloeren voor kleine oppervlakten. Dankzij deze service bedienen wij u, als particulier, met vloeren op maat van uw project. Wij beschikken over een meewerkende zaakvoerder die ondertussen meer dan twintig jaar ervaring heeft in de sector.

D.V.P. BETONVLOEREN

GESCHIKT VOOR BINNEN EN BUITEN

Onze gepolierde betonvloeren zijn geschikt voor alle doeleinden. Wenst u een strakke en moderne vloer in uw woning? Dan zijn onze betonvloeren de ideale oplossing. Maar ook voor onder andere terrassen, stallen en garages bieden wij u een duurzame oplossing. DVP Betonvloeren Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) legt betonvloeren in uw nieuwbouwwoning, maar staat ook voor u klaar bij de renovatie van uw gebouw. Het vakkundig uitbreken van de oude vloeren kan u ook aan ons overlaten.

Onze betonvloeren zijn verkrijgbaar in alle mogelijke kleuren. Daarom komen wij vóór de werken graag bij u langs. Samen bespreken wij al uw eisen en de keuze van de kleur. Een goed gekozen kleur voor de vloer zal uw interieur of tuin immers de juiste extra uitstraling bezorgen.Verwacht bij ons steeds een verfijnde afwerking van de betonvloeren. De gepolierde vloeren geven een strak maar ook warm uitzicht, dat meteen een meerwaarde aan uw woning geeft.

INDUSTRIE

Naast particuliere projecten mag u ons eveneens inschakelen voor grotere oppervlakten in bedrijven of autogarages.

Contacteer DVP Betonvloeren Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) voor opdrachten in heel België. Vanaf het eerste contact tot en met de definitieve afwerking staan wij garant voor kwaliteit en een persoonlijke service.

242867238_4348801158580564_50706665727939384_n.jpg

MAAK VANDAAG NOG EEN AFSPRAAK. 

Wij bieden u een gratis offerte aan met heel concurrentiële prijzen.

bottom of page