top of page
D.V.P. BETONVLOEREN

GEPOLIERDE BETONVLOEREN VOOR INDUSTRIE & PRIVE

D.V.P. UIT GERAADSBERGEN IS UW VAKMAN!

GEPOLIERDE BETONVLOEREN

D.V.P. Betonvloeren Geraardsbergen (Oost-Vlaanderen) is uw vakman voor gepolierde betonvloeren. Hoewel betonvloeren voornamelijk werden toegepast in de industriële sector, worden ze steeds populairder bij particulieren.

We zijn gespecialiseerd in de aanleg van betonvloeren voor kleine oppervlakten zoals in een woning, oprit of terras. Maar u kunt ons uiteraard ook inschakelen voor grotere projecten! Met meer dan 20 jaar ervaring, een snelle aanpak op maat en meewerkend zaakvoerder zit u bij ons zeker goed.

D.V.P. BETONVLOEREN

GEPOLIERD BETON VOOR BINNEN EN BUITEN

Gepolierde betonvloeren zijn geschikt voor verschillende doeleinden, binnen en buiten! Of het nu gaat om:

  • Garages

  • Opritten

  • Stallen

  • Terrassen

  • Vloeren in uw woning

  • … 

 

D.V.P. zorgt altijd voor een strakke, moderne en duurzame oplossing. Gepolierde beton is verkrijgbaar in meerdere kleuren, gemakkelijk in onderhoud en thermisch inert. Zo blijft de vloer in de zomer lekker fris en in de winter houdt hij de warmte vast. Zowel voor het leggen van betonvloeren in nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten kunt u bij ons terecht. De vakkundige afbraak van uw oude vloer kan u dan ook aan ons overlaten.

WENST U MEER INFORMATIE OF EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE VOOR HET LEGGEN VAN UW GEPOLIERDE BETONVLOER?

Neem dan snel contact op! Wij komen graag bij u langs om te luisteren naar uw wensen en de verschillende mogelijkheden te bespreken.

bottom of page